Autentificare Inregistrare
Nume utilizator:
Parola:
| Ati uitat parola?
Nume utilizator*:
Adresa de e-mail:
* Nu folositi diacritice!
Trimitem parola pe e-mail
Categorii

BIHOR | STIRI

Proiecte blocate în ședința Consiliului Județean

2017. octombrie 03. 12:43 | Update: ma 12:43 Dehir.hu

Angajații Consiliului Județean și ai instituțiilor subordonate riscă să rămână fără salarii după ce consilierii liberali nu au aprobat ordinea de zi a ședinței extraordinare.

Consilierii liberali s-au opus și proiectelor pe investiții. Unul dintre punctele de pe ordinea de zi prevedea aprobarea cofinanțării din bugetul Consiliului Județean necesară reabilitării și modernizării unei porțiuni din Drumul Apuseni, aceasta după ce Guvernul a decis micșorarea contribuției de la 21 la 3 procente din investiție.

Am transmis ordinea de zi încă de săptămâna trecută. Doar nu vreți să spuneți că, cu 5 zile înainte de ședința extraordinară nu se poate propune o nouă ordine de zi? Un material a fost suplimentat de ieri, cel referitor la faptul că se renunță la dosarul care are în instanță ca părți Județul Bihor și PNL Bihor. Am anunțat liderul grupului PNL că renunțăm la acțiunea din instanță, prin care PNL blochează proiectele de hotărâre”, a spus Pásztor Sándor.


Grupul PNL a votat împotriva ordinii de zi a ședinței extraordinare de astăzi care a cuprins proiecte de investiții, stabilirea salariilor de bază pentru angajați, trecerea societății Parcuri Industriale din SRL în SA și validarea mandatului unui consilier județean.

În aceste condiții, președintele Pásztor Sándor a convocat pentru ora 14, o nouă ședință extraordinară.

 

Comentarii

Comentariu nou

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *Inapoi sus pe pagina