Autentificare Inregistrare
Nume utilizator:
Parola:
| Ati uitat parola?
Nume utilizator*:
Adresa de e-mail:
* Nu folositi diacritice!
Trimitem parola pe e-mail
Categorii

BIHOR | STIRI

O nouă ședință la Consiliul Județean

2017. octombrie 04. 11:44 | Update: 2017. octombrie 04. 11:44 Dehir.hu

Fără o hotărâre a Consiliului Județean, angajații din aparatul propriu și cei din instituțiile subordonate nu își pot încasa salariile pe luna septembrie.

Convocată încă de ieri, conform legii, ședința din această dimineață nu a mai avut loc din același motiv – lipsa consilierilor PNL din plen. “Constat că nu avem cvorum”, a spus, scurt, președintele Consiliului Județean Bihor. Pásztor Sándor a anunțat, totuși, că va mai face o ultimă încercare și va convoca toți consilierii în ședință extraordinară, miercuri, de la ora 15. “Salariile angajaților din aparatul propriu și a celor din instituțiile subordonate figurează pe ordinea de zi a ultimelor 6 ședințe. Vom mai face o convocare, de la ora 15, iar ordinea de zi va cuprinde doar două puncte – salariile angajaților, după care ne vom opri aici”, a precizat președintele Consiliului Județean.

Informații suplimentare

Vicepreședintele Consiliului Județean Bihor a făcut unele precizări după declarațiile liderului grupului PNL. Potrivit lui Ionel Avrigeanu, angajații pot să își încaseze salariile, dar la nivelul celor din luna august. “Nu putem da salarii. Nu avem o hotărâre a Consiliului Județean. Consilierii au votat salariile doar pentru lunile iulie și august. Avem nevoie de o hotărâre pentru că oamenii au dreptul la salarii cum spune legea salarizării unitare”, a spus Ioan Mang.

Miercuri, de la ora 15, președintele Consiliului Județean Bihor a convocat ședință extraordinară.

 

Comentarii

Comentariu nou

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *Inapoi sus pe pagina