Autentificare Inregistrare
Nume utilizator:
Parola:
| Ati uitat parola?
Nume utilizator*:
Adresa de e-mail:
* Nu folositi diacritice!
Trimitem parola pe e-mail
Categorii

BIHOR | STIRI

Consiliul Județean, implicat în organizarea proiectului “Cântă Pădurea”

2017. septembrie 09. 11:34 | Update: 2017. septembrie 09. 11:34 Dehir.hu

În urma succesului înregistrat anii trecuți, județul Bihor va fi din nou parte a seriei de evenimente desfășurate sub egida ”Cântă pădurea”. Noutatea este dată prin faptul că o parte considerabilă a organizării și coordonării va fi preluată de Consiliul Județean Bihor, prin două din instituțiile subordinate: Filarmonica de Stat Oradea și Agenția pentru Managementul Destinațiilor Bihor.

Fundația ”Muzsikál az Erdő” (”Cântă Pădurea”) a inițiat acest tip de evenimente în urmă cu 14 ani cu scopul de a promova prin intermediul muzicii un stil de viață responsabil față de mediul înconjurător. Proiectul inedit urmărește, de asemenea, cimentarea relațiilor dintre națiunile din Europa Centrală și de Est prin intermediul programelor artistice și cele dedicate copiilor.

“O primă întâlnire de lucru a avut loc pe data de 1 septembrie 2017. A fost hotărât locul de desfășurare. La 1 octombrie 2017, iubitorii de muzică și natură își vor putea da întânire în pădurea din Băile 1 Mai. La mijlocul lunii septembrie urmează să avem versiunea finală a programului”, a precizat Simon Adrian, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Bihor.

Parteneri în organizarea evenimentului sunt Garda Forestieră Oradea, Direcția Silvică Bihor,  Ocolul Silvic Oradea, administrația din Gyula și Ministerul Agriculturii din Ungaria.

 

Comentarii

Comentariu nou

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *Inapoi sus pe pagina