Autentificare Inregistrare
Nume utilizator:
Parola:
| Ati uitat parola?
Nume utilizator*:
Adresa de e-mail:
* Nu folositi diacritice!
Trimitem parola pe e-mail
Categorii

BIHOR | EDUCAŢIE

Să ne cunoaștem județul

2017. octombrie 03. 12:35 | Update: ma 12:35 Dehir.hu

Organizatorii evenimentului-concurs își propun să aducă în atenția elevilor și profesorilor subiecte legate de geografia locală, protecția mediului și turismul în Bihor.

“Fiecare liceu își va desemna o echipă de concurs format din 3 elevi, plus un profesor coordonator. Profesorul coordonator va avea rolul de a pregăti echipa și de a însoți elevii la competiție. Participarea la concurs este gratuită”, a precizat Cosmin Dumiter, președinte executive al Asociației pentru Dezvoltare Durabilă și Promovarea Turismului Bihor. Concursul finanțat de Direcția de Dezvoltare și Implementare Proiecte Bihor în cadrul programului ”Să ne cunoaștem județul” și este organizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Bihor și Era Shopping Park Oradea. Acesta va debuta miercuri, de la ora 17, în sala de evenimente a centrului commercial Era.

Concurs cu premii

Organizatorii vor acorda premii și mențiuni participanților. Astfel, premiul I va consta într-un sfârșit de săptămână active, într-o zonă turistică a județului Bihor (cu transport, cazare și masă asigurate), la care se adaugă un voucher de cumpărături pentru fiecare membru al echipajului, în valoare de 100 lei din partea Era Shopping Park.

Premiul II va fi un sfârșit de săptămână activ într-o zonă turistică a județului Bihor (cu transport, cazare și masă gratuite), la care se adaugă un voucher de cumpărături pentru fiecare membru al echipajului, în valoare de 50 lei.

Premiul III va consta într-un sfârșit de săptămână activ într-o zonă turistică a județului Bihor (cu transport, cazare și masă gratuite), la care se adaugă un voucher de cumpărături în valoare de 25 lei, pentru fiecare membru al echipajului.

Pentru mențiune, organizatorii asigură un sfârșit de săptămână activ într-o zonă turistică a județului Bihor (transport, cazare și masă gratuite), la care se adauă un voucher de cumpărături în valoare de 15 lei, pentru fiecare membru al echipajului.

 

Comentarii

Comentariu nou

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *Inapoi sus pe pagina