Autentificare Inregistrare
Nume utilizator:
Parola:
| Ati uitat parola?
Nume utilizator*:
Adresa de e-mail:
* Nu folositi diacritice!
Trimitem parola pe e-mail
Categorii

BIHOR | SOCIAL

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

2017. octombrie 03. 13:08 | Update: ma 13:08 Dehir.hu

Pe 20 octombrie, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor pregătește cel mai mare eveniment din acest an, dedicat inserţiei pe piaţa forţei de muncă a tinerilor absolvenţi.

În cadrul acestui eveniment se vor furniza servicii de informare, consiliere și mediere persoanelor în căutarea unui loc de muncă dar și suport tehnic privind măsurile active: prime, subvenții, pachete de mobilitate, ucenicie și stagiatură. Agenţii economici, dar şi absolvenţii care vor să îşi găsească un loc de muncă sunt așteptaț la târgul care va avea loc la Universitatea Agora, în Piaţa Tineretului, nr. 8.

“Misiunea agenţiei noastre este de a media cererea şi oferta de pe piaţa muncii din judeţul Bihor. Prin această nouă bursă dedicată absolvenţilor, dorim să asigurăm noi oportunităţi în carieră absolvenților în căutarea unui loc de muncă. Ne aşteptăm să fie cel mai mare eveniment de acest tip organizat anul acesta în Oradea şi judeţul Bihor. Dorim ca acest eveniment să fie dedicat absolvenților pentru a veni în sprijinul angajatorilor din județul Bihor care doresc angajarea lor. Sperăm că şi interesul vizitatorilor să fie unul pe măsura anvergurii evenimentului şi a numărului de locuri de muncă”, a precizat Békési Csaba, directorul executiv al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă.

 

Comentarii

Comentariu nou

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *Inapoi sus pe pagina