Autentificare Inregistrare
Nume utilizator:
Parola:
| Ati uitat parola?
Nume utilizator*:
Adresa de e-mail:
* Nu folositi diacritice!
Trimitem parola pe e-mail
Categorii

BIHOR | EDUCAŢIE

„Hallo, kinder!”

2017. octombrie 04. 11:01 | Update: 2017. octombrie 04. 11:01 Dehir.hu

Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai” organizează miercuri, 4 octombrie, un curs gratuit de învățare a limbii germane pentru copii. „Hallo, kinder!” se va desfășura în Ludotecă, începând cu ora 17.

La cursul susținut de bibliotecara Monica Chiru vor participa copiii aflați pe lista de așteptare din primăvara acestui an. Programul se adresează celor cu vârste cuprinse între 6 şi 10 ani care vor să pătrundă în tainele limbii germane. Dialogul, jocul, imaginile şi poveştile vor reprezenta suportul pe care vor învăța ușor și plăcut o limbă străină.

Activități la bibliotecă

Șirul de evenimente derulate de Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai” continuă și joi, 5 octombrie, de la ora 17:00.  În Ludotecă va avea loc „Povestea de la ora 5”, unde copiii sunt așteptați doar pe baza permisului de intrare. Acest eveniment se desfășoară săptămânal.

Vineri, 6 octombri, în Mediatecă - Cineclub Marienbad are loc vizionarea filmului „În pielea lui John Malkovich/Being John Malkovich (1999)”, de la ora 17:30. Accesul este gratuit, iar evenimentul se va desfășura bisăptămânal.

 

Comentarii

Comentariu nou

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *Inapoi sus pe pagina